Weldaad voor lichaam en geest
line decor
  
line decor
 
 Ontspannings-massage

Hotstone massage :
Een hotstone massage is zoals het woord al zegt een massage met "hete" stenen. Hete stenen moet u feitelijk lezen als "warme" stenen. De temperatuur van de stenen ligt om en nabij de 45 graden. Om de stenen op te warmen, en op temperatuur te houden, wordt een heater gebruikt, de stenen liggen daarbij in het warme water.

De stenen van de hotstonemassage zijn meestal basalt. Dit is gestolde lava. De grote dichtheid en het hoge ijzergehalte zorgen ervoor dat de warmte goed vastgehouden en langzaam afgegeven wordt. De basaltstenen zijn afgeronde vulkanische stenen die door de invloed van water en zand door de jaren/eeuwen heen glad gepolijst zijn. De hotstone massage is vooral geschikt voor of bij: Spanningen, Stress, spierproblemen en slechte doorbloeding.

Kruiden-stempelmassage :
Zowel voor het lichaam als voor het gezicht
De massage wordt gedaan met een zgn. “kruidenbal”.dit is een katoenendoek met daarin verwarmde kruiden(ca. 48 graden)
De werking van de kruiden dringen diep door in het onderliggende spierweefsel.
Een Kruidenstempel-massage brengt o.a. verlichting bij: spierpijn, reuma, jicht, en het bevorderd het afvoeren van afvalstoffen.
Ook werkt het ontstekingsremmend, spijsverteringsbevorderend en ontspannend.

Kaarsen massage;

Voor deze massage maken wie gebruik van een bijzondere massageolie.
De kaars die wij aansteken voor deze massage bevat alle ingrediënten en kenmerken van een aromatherapie kaars van hoge kwaliteit, en tegelijkertijd bevat deze kaars een zèèr huidverzorgende massageolie .
Dankzij de innovatieve technologie waarmee deze kaarsen zijn gemaakt heeft de brandende kaars een temperatuur van 3 graden Celsius boven de lichaamstemperatuur .
Daardoor kunnen wij deze warme olie direct op het lichaam aanbrengen en een heerlijke ontspannende massage geven.

 

 

 

 
 

 

Helpt bij stress, spanningen, spierproblemen en een slechte doorbloeding.